Kemin Kiinteistöyhdistyksen uutiskirje 1/2019

Julkaistu: 24.05.2019

Tervetuloa yhdistyksemme ensimmäisen uutiskirjeen pariin! Haluamme kertoa teille ajankohtaisista asioista, jotka koskettavat asumista ja taloyhtiöitä.

Olemme aloittaneet yhteistyön Kiinteistöliitto Pohjois-Suomen kanssa. Oulusta hoitavat meidän yhdistyksellemme uutiskirjeen kuukausittain, koulutus- ja muut jäsentiedotteet sekä kotisivujen ja Facebookin päivitykset. Samoin jäsen- ja neuvonta-asioissa voi olla yhteydessä Ouluun. Kemin yhdistyksen jäsenet voivat halutessaan osallistua myös Oulussa järjestettäviin koulutuksiin. Yhteiskunta- ja mediasuhteet sekä paikallisen edunvalvonnan hoitaa jatkossakin Kemin Kiinteistöyhdistys.

Tästä voit lukea uutiskirjeemme. Uutiskirjeen saavat jatkossa jäsentaloyhtiöidemme hallituksen jäsenet (mikäli sähköpostiosoite on tiedossamme) ja isännöitsijät.

Jukka Rainto
Hallituksen puheenjohtaja
Kemin Kiinteistöyhdistys
p. 0400 696 035

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.